تولیت آستان قدس رضوی: زیارت باید به‌عنوان مسئله‌ای ملی مورد توجه قرار گیرد واکنش معنوی ستاره روسی کشتی جهان به محرومیت از رقابت‌ها با استناد به حدیث پیامبر اسلام(ص) مرگ نان و کلمات | شاعری که شعر را به شعله بدل کرد واکنش مداحان اهل بیت(ع) به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه بررسی مجدد مدارک ۳۵ داور قرآن | سطح‌بندی براساس عملکرد میدانی + زمان آزمون  واریز بیش از ۷میلیارد تومان زکات فطریه ۱۴۰۴ به حساب کمیته امداد خراسان رضوی تشریح خدمت‌رسانی حرم مطهر رضوی به زائران نوروزی | از توزیع ۲ میلیون افطاری تا میزبانی از ۱۰۰ هزار زائر خارجی تشکیل کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون اول رئیس جمهور در مشهد | عارف: پیگیر و پای کار مطالبات مردم در حوزه زیارت هستیم فرصتی برای پژوهشگران علوم انسانی و اسلامی در دانشگاه رضوی اصل تربیتی برخورد غیر‌مستقیم با جوان از تو حرکت، از خدا برکت | ۴ دلیل فضیلت تأمین معاش از منظر اهل‌بیت (ع) ۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است زیارت آسان و ارزان؛ مطالبه ملی | تشکیل کارگروه ملی زیارت با حضور معاون اول رئیس‌جمهور در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ حجت‌الاسلام ماندگاری به فرد معترض در مسجد جمکران چه بود؟ + فیلم تشرف معاون اول رئیس‌جمهور به زیارت بارگاه نورانی امام رضا (ع) بازدید ۵۷ هزار و ۴۰۰ نفر از گنجینه‌های حرم مطهر رضوی در نوروز ۱۴۰۴ پذیرش طلاب نخبه در مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) + شرایط پذیرش پذیرش رشته فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
سرخط خبرها

بررسی مجدد مدارک ۳۵ داور قرآن | سطح‌بندی براساس عملکرد میدانی + زمان آزمون

  • کد خبر: ۳۲۵۲۸۹
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
بررسی مجدد مدارک ۳۵ داور قرآن | سطح‌بندی براساس عملکرد میدانی + زمان آزمون
مسئول دبیرخانه ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی کشور گفت: مرحله تازه‌ای از ارزیابی‌ها با هدف ارتقاء سطح علمی و مهارتی داوران قرآنی آغاز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احمد مقیمی، با اشاره به برگزاری آزمونهای مصاحبه تغییر سطح مدرک داوری گفت: با توجه به گذشت چند سال از صدور مدرک داوری افراد قبول شده در طرح سنجش، آموزش و سطح بندی داوری مسابقات، نیاز بود بر مبنای دوره‌های آموزشی و مهارت افزایی که برای این افراد برگزار شده و ارزیابی‌هایی که از عملکرد میدانی این افراد در مسابقات وجود داشت، تغییراتی در سطوح مدارک برخی از افراد ایجاد شود.

در عین حال برخی از افراد که طبق ارزیابی‌ها تغییری در شرایط آن‌ها وجود نداشت در سال قبل در همان سطح قبلی تثبیت شده و مدارک آن‌ها تمدید شد ولی از ۳۵ نفر از افراد که در زمستان سال گذشته از آن‌ها آزمون شبیه سازی اخذ شده بود دعوت به عمل آمد تا در این مصاحبه‌ها حضور یابند.

وی با بیان اینکه در این دوره تلاش شده ارزیابی عملکرد افراد در دوره‌های مهارت افزایی، داوری میدانی، دوره شبیه سازی و مصاحبه‌ها با حداکثر دقت انجام شود، اعلام کرد: در این دوره سعی شد از ظرفیت داوران خواهر استفاده شود، لذا در سه رشته از حضور مصاحبه کنندگان خواهر بهره خواهیم برد.

مسئول دبیرخانه ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی کشور در خصوص دوره چهارم این طرح گفت: برگزاری دوره چهارم طرح همچون فراگیری سه دوره قبلی نخواهد بود. در حال حاضر تقریبا ۶۲۰ نفر در سراسر کشور دارای مدرک داوری مسابقات قرآن هستند و با این تعداد داور دارای مدرک نیاز بسیاری از استان‌ها را برطرف می‌کند؛ بنابراین دوره چهارم طرح در سال جاری بر حسب نیاز در برخی از استان‌ها و رشته‌ها به صورت گزینشی به منظور رفع کمبود‌ها برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر با برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارت افزایی و نظارت بر عملکرد میدانی داوران مدرک دار تمرکز ما بر افزایش سطح دانش و مهارت داوران موجود و ارتقاء سطح داوری مسابقات است، گفت: به منظور سامان دهی و برقراری عدالت در به کارگیری داوران، تهیه بانک آمار داوری‌های انجام گرفته در سطح کشور در دستور کار قرار دارد و این امر با رونمایی از پرتال جامع مسابقات قرآنی کشور که از مصوبات ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی است به نتیجه خواهد رسید.

وی در پایان زمان بندی و اسامی مصاحبه کنندگان این دوره را به شرح زیر اعلام کرد:

۱۷ فروردین: رشته صحت حفظ با حضور اساتید امیر آقایی، مهدی حسنی و زهرا صریحی نژاد

۱۸ فروردین: رشته صوت با حضور اساتید امین پویا، علی اکبر کاظمی و حامد ولی زاده

۱۹ فروردین: رشته تجوید با حضور اساتید مهدی قره شیخلو، محمدجواد پناهی و محمدرضا پورزرگری

۱۹ فروردین: رشته وقف و ابتدا با حضور اساتید حسین اخوان اقدم، سید احمد میریان و مریم خطیب

۲۰ فروردین: رشته لحن با حضور اساتید غلامرضا شاه میوه، حسن مختاری و سمانه کوچکی

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->